Wie zijn wij?

IMG_8794

Chéval van den Bos

Chéval is de eigenaar en een duizendpoot. Hij is begonnen als Offset drukker en na een paar jaar heeft hij een staf- en kader opleiding gevolgd. Na een periode als manager binnen een groot grafisch bedrijf te hebben gewerkt vond hij het tijd om voor zichzelf te beginnen en hij doet dit vanaf 2003 met veel plezier en passie in de grafische industrie. Zijn grote hobby is ijshockey, zowel bestuurlijk als sportief. Ook rijdt hij geregeld op een MTB door de bossen van Oranjewoud en omgeving.

IMG_4560

Lindy Bouwhuis

Lindy werkt ook al heel wat jaartjes bij Copyboss en is verantwoordelijk voor de creatieve uitingen. Na haar studie Kunst & Design is ze eerst bij een drukkerij gaan werken en daarna bij een aantal reclamebureaus in het noorden. Je kunt wel zeggen dat er niets is waar zij geen creatieve oplossing voor heeft. Haar hobby is fotograferen en daarin zie je dat ze anders aan kijkt tegen normale dagelijkse zaken.

Stagairs

Wij begeleiden meestal 2 x per jaar een stagiair van verschillende opleidingen als het Cibab, Friese Poort en Friesland College.