Printen & Kopiëren

Het digitaal drukken van uw drukwerk

Digitaal druk- en printwerk

Copyboss verzorgt digitaal druk- en printwerk. Dat doen we inmiddels al vele jaren en we kunnen ons met recht specialist noemen als het om digitaal afdrukken gaat.

U kunt bij ons terecht voor al uw zakelijke drukwerk, of het nu gaat om één of enkele stuks tot tienduizenden exemplaren; wij draaien er onze hand niet voor om. maar ook voor bijvoorbeeld geboortekaartjes, flyers of visitekaarten bent u bij ons aan het goede adres.

In de uitvoering maken we ons sterk voor drukwerk op uiteenlopende papiersoorten, en voor verscheidene vormen van afwerking.

Printen

Het printen is onze specialiteit: dagelijks printen we vele tientallen digitaal aangeleverde bestanden. Deze verwerken we tot folders, brochures, programmaboekjes, verenigingsbladen, catalogi, posters, noem maar op. Met onze afwerkstraat kunt u zelfs kiezen voor afwerking met nietjes én vierkante rug! De mogelijkheden zijn legio. In zwart/wit of full colour en op verschillende formaten tot A-0. We leveren met hoge snelheid en in topkwaliteit.

Kopiëren

Is zo’n beetje onze roots: het snel en watervlug leveren van kopieën in zwart/wit of full colour van visitekaart formaat tot oversized A-3 en van enkelzijdig tot dubbelzijdig.

Door te investeren in de nieuwste printers, computers en software beschikken we over één van de meest moderne printruimtes van Nederland.